© McLaren F1 team

Stoffel Vandoorne na zesde tijd: "Dit is een zeer positief begin"

Stoffel Vandoorne blikt tevreden terug op zijn eerste kennismaking met het stratencircuit van Singapore. Vandoorne reed tijdens de tweede oefensessie een indrukwekkende zesde tijd.

F1journaal.be

Voor onze landgenoot Stoffel Vandoorne was het een erg positieve eerste kennismaking met het stratencircuit van Singapore. Tijdens de eerste oefensessie reed hij de elfde tijd, tijdens de tweede oefensessie de zesde tijd. Vandoorne blikt dan ook met een positief gevoel terug op de eerste oefensessies.

"Het is een zeer positieve dag geweest, met een zesde plaats tijdens de tweede oefensessie en dat op een circuit waar ik nog nooit eerder heb gereden," zei een tevreden Vandoorne na afloop van de tweede oefensessie. "Tijdens de eerste oefensessie leerde ik het circuit kennen en ik kreeg redelijk snel heel wat grip op de baan."

"Op papier leek het een redelijk goede dag. De twee Ferrari's kenden echter geen ideale sessie en eindigden tijdens de tweede oefensessie achter ons. Op zaterdag zullen ze ongetwijfeld nog wat achter de hand hebben en beter presteren. Hopelijk kunnen we echter onze snelheid van vandaag ook omzetten in een goede kwalificatie."

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer