Slachtoffer van inbraak: “Ik dacht dat de kat iets omgooide, maar het bleek mijn ergste nachtmerrie”

© RR

Twee dagen nadat hij zijn wagen had geshowd op een filmevenement, is Benny Lefever (35) uit Pittem zijn unieke BMW M3 kwijt. Dieven drongen zijn huis binnen en reden de bolide uit de garage. “Mijn ergste nachtmerrie, die auto was mijn jongensdroom.”

GEOFFREY SABBE

Benny Lefever (35) uit Pittem stak deze week nog 5.000 euro in zijn BMW M3 coupé E46. Voor een ‘air ride’, een luchtvering om vlekkeloos ieder obstakel op de weg te nemen. Dinsdag was de vering geïnstalleerd en trok hij naar Kinepolis in Kortrijk. Daar was zijn wagen één van de tien auto's die werd geshowd voor een evenement ter gelegenheid van de vijftiende verjaardag van de filmfranchise The Fast & The Furious.

“Wellicht is mijn wagen daar opgevallen”, zegt Benny. “Woensdagnacht hoorde ik rond 2.30 uur iets vallen in huis. Ik dacht dat de kat iets had omvergegooid, maar toen ik wakker werd, stond ze naast ons bed. Vooraleer mijn vriendin en ik doorhadden wat er gaande was, hoorden we de motor van mijn wagen draaien. Door het slaapkamerraam zag ik mijn auto wegrijden.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen