© elliman

Binnenkijken in het penthouse van de steenrijke Olsen Twins

De Amerikaanse tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen raakten al bekend als baby in de reeks ‘Full House’, daarna bouwden ze een acteercarrière, een heus media-imperium en een eigen kledinglabel op. Hun projecten hebben hen geen windeieren gelegd, want ze konden zich in 2009 een van de chiqueste penthouses in hartje New York veroorloven. Dat staat nu te koop.

vwh

De beroemde tweeling kocht het stulpje in 2009 voor zo’n 7,2 miljoen dollar ( 6,1 miljoen euro) om het een jaar later alweer van de hand te doen voor 7,7 miljoen dollar (6,5 miljoen euro). Vandaag staat het enorme pand opnieuw te koop en is de prijs aanzienlijk gestegen. Geïnteresseerde eigenaars moeten maar liefst 25 miljoen dollar (21,2 miljoen euro) betalen.

© elliman

© elliman

Het luxueuze optrekje met spectaculaire zichten over the big apple beschikt over vijf slaapkamers, vier marmeren badkamers en een grote open keuken. De lift komt uit in een van de galerijen, die uitgeeft op een gigantische woonkamer met open haard. Die is trouwens helemaal uit Frankrijk overgekomen. Krijgt de toekomstige eigenaar ook: een gekoelde opslagplaats voor duizend (!) wijnflessen.

© elliman

© elliman

Thuiszitten even beu? In het gebouw op One Morton Square, waarvan de ingang constant wordt bewaakt, is er ook een heuse fitnessruimte ondergebracht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wonen