Goedefroit Music
Volledig scherm
© Goedefroit Music

Bazart lanceert morgen 'nieuw' album

MuziekFans van Bazart omcirkelen de datum van morgen best in hun agenda, want dan lanceert de groep onverwacht een 'nieuw' album. Het gaat om een luxeversie van hun plaat 'Echo'.

1 reactie

  • Luc Busschots

    7 jaar geleden
    Of er nieuwe nummers zullen opstaan, is nog niet duidelijk ?!? Even goog'len en dan kan je direct terugvinden dat het hier gaat om de 'gewone' versie van CD/LP Echo (met dus dezelfde 10 tracks), met als extra een Live CD met 12 LiveTracks ...
  1. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.
  2. Ondanks succes blijft Berre onzeker: “Het kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Ondanks succes blijft Berre onzeker: “Het kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor”

    Het zijn hoogdagen voor Berre Vandenbussche (23), artiestennaam: Berre. Woensdagavond trad de zanger op in een uitverkochte AB in Brussel, waar hij meteen z’n allereerste album aankondigde. “Het wordt een zeer persoonlijke plaat”, vertelde de artiest uit Schepdaal voor aanvang van de show. Hij geeft ons meer prijs over zijn nieuwe muziek, zijn grootste concert tot nu toe en de heimwee naar zijn ouders en vrienden. “Het succes kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor.”