Lancering app voor Herk-de-Stad

Herk-de-Stad krijgt een eigen app. Die biedt het stadsbestuur de mogelijkheid om snel berichten te sturen naar personen die de app op hun smartphone/tablet installeren. Het stadsbestuur stelt de app vandaag, donderdag 26 oktober, om 20 uur voor in gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad.

Luc Weyens

De app is een voorstel van jong-VLD van Herk-de-Stad. Hij wordt gratis voor de stad ontwikkeld door een privébedrijf. Met de app kan de stad heel wat nuttige berichten sturen aan de personen die de app op hun smartphone of tablet plaatsen, bijvoorbeeld over een wijziging van de huisvuilophaling of in noodsituaties (ongeval, verkeersomleiding, brand…)

Als inwoner en/of bezoeker van Herk-de-Stad kan je via de app ook bij de stad een melding doen of een vraag stellen. Ook verenigingen kunnen van de app gebruik maken om activiteiten te melden en handelaars kunnen hem gebruiken om het grote publiek en hun cliënteel in het bijzonder te bereiken. De app kan bijvoorbeeld worden gebruikt als mobiele klantenkaart. De voorstelling van de app gebeurt vanavond om 20 uur in zaal 11 van gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad. Info: stadsbestuur, Pikkeleerstraat 14, 3540 Herk-de-Stad, tel. 013/38.03.10, info@herk-de-stad.be, www.herk-de-stad.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer