Vrouw (28) omgekomen bij verkeersongeval in Schaarbeek

© belga

Bij een verkeersongeval op de Haachtsesteenweg in Schaarbeek is dinsdagavond rond 23.30 uur een 28-jarige vrouw om het leven gekomen. Dat meldt het Brusselse parket. Intussen raakte bekend dat Stephanie Verbraekel, het slachtoffer, journaliste was bij onze zusterkrant De Standaard.

De vrouw werd in nog onduidelijke omstandigheden aangereden door een personenwagen. De hulpdiensten probeerden de vrouw nog te reanimeren maar ze overleed ter plekke aan haar verwondingen. De autobestuurder die haar aanreed, werd ondervraagd en vrijgelaten. De bestuurder bleek niet onder invloed van alcohol of verdovende middelen.

Het parket heeft een onderzoek geopend om de juiste omstandigheden van het ongeval te achterhalen.

“Het voelt tragisch en onrechtvaardig, ook om wie Stephanie was, zo uitzonderlijk getalenteerd en genereus”, schrijft Karel Verhoeven, hoofdredacteur van De Standaard. ”Stephanie was net verhuisd naar een eigen appartement in Schaarbeek. Ze zocht naar een manier om zich thuis te voelen in een chaotische buurt. Ze had nog een lang, beloftevol leven voor zich. De redactie van De Standaard blijft verweesd achter bij dit verlies en leeft mee met het onpeilbare verdriet van haar familie en naasten.”

Het mooiste werk van en een eerbetoon aan Stephanie vindt u hier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen