photonews
Volledig scherm
© photonews

Advocaat Joris Van Cauter: "De #metoo-slinger slaat door, anonieme beulen zijn aan de macht"

Joris Van Cauter, advocaat van onder andere voormalig Brugs bisschop Roger Vangheluwe, vindt het een bijzonder kwalijke zaak dat iemand als Bart De Pauw al veroordeeld wordt door de maatschappij zonder veel wederwoord.

11 reacties

  • Elfie Berneel

    6 jaar geleden
    Wat wil je dan zeggen? Dat wij ons maar moeten laten intimideren en laten betasten door jullie mannen? En dan nog eens mooi onze mond houden.... Wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten
  • Lucien Vekens

    6 jaar geleden
    Zo is dat. Als de slinger van heel ver terugkomt, slaat hij des te verder door. Vrouwen hebben te lang, te veel moeten pikken en nu pikken ze helemaal niks meer, ook niet onbedoeld.
  • chris van de velde

    6 jaar geleden
    Ten eerste is het Bart De Pauw zelf die naar de media gestapt is met deze gegevens? Dus hij moet niet klagen dat het pubiek gemaakt werd? Ten tweede is het geen klancht van één person, maar van diverse personen, en naar ik hoor, geen SMS van twijfelachtige inhoud maar zeer expliciet? Ik krijg in ieder geval de indruk dat Bart op een eerlijke manier behandeld is. Hoge bomen vangen veel wind!
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    Tja als je Van Geluwe verdedigt dan weten we direct met welke soort we te doen hebben. Negeren zijn opmerkingen
  • Piet Van Buggenhout

    6 jaar geleden
    Niet vergeten dat De Pauw zelf de kar aan het rollen bracht. De VRT had nog niks gezegd toen hij in zijn filmke kwam zeggen "ik ben alleen maar ne plezante"