Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Canadese actrice vertelt voor de camera hoe ze misbruikt werd door Ratner en Weinstein: "Als je echt schrik hebt, geef je op den duur toe"

MisbruikEen Canadese actrice heeft voor de camera een pakkende getuigenis afgelegd tegen regisseurs Brett Ratner en Harvey Weinstein. De eerste zou Natasha Henstridge gedwongen hebben tot orale seks, de tweede zou voor haar neus gemasturbeerd hebben. "Als je echt schrik hebt en niet weet tot wat iemand in staat is... Dan geef je op den duur toe", klonk het uit haar mond.

6 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    En overal komen ze er mee naar buiten na X aantal jaren. Als het is gebeurd heel erg maar doe er dan ook onmiddellijk wat aan en wacht geen jaren tot de carrière is gemaakt.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Hoe komt het toch dat ik aan dergelijke verhalen geen geloof meer hecht, nu na al die jaren zeggen dat je er van afgezien hebt en dat je bang was ,ik neem aan op het ogenblik dat het voor gevallen is maar als je bij die man weg was kon je toch naar de politie. Neen ze wachten eerst tot ze rollen genoeg kreeg tot ze bekend was en geld genoeg verdiend had,wel dan ben je even schuldig als de dader want je het het gedaan voor geld en roem en zulke vrouwen hebben een naam.
  • leetje van gorcum

    6 jaar geleden
    ik snap het niet, ga direct weg en doe aangifte in zo'n industrie wil je toch niet werken. Maar pas als ze cariere hebben gemaakt naar de media stappen, hou toch de eer aan jezelf.
  • Charel Jansens

    6 jaar geleden
    Verhaaltje met veel haken en kramen
  • johanneke li

    6 jaar geleden
    het is vooral het stilzwijgen die zulke daders toelaat om hun ding jarenlang te blijven doen. ik vindt wel dat het gerecht meer moeite moet doen om de privacy van de slachtoffers te verzekeren en meer discretie te gebruiken, zodat de drempel om het aan te geven verlaagd.