Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Bende pleegde zo maar even 107 auto-inbraken in België en Nederland

Negen leden van een bende auto-inbrekers zijn vandaag voor de Mechelse correctionele rechtbank schuldig bevonden aan inbraken in voertuigen. Ze kregen straffen van één tot vijf jaar, allemaal voor de helft met uitstel. Zes van hen werden bij verstek veroordeeld, en één man werd vrijgesproken. 

7 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    107 Zaken en max 2 jaar feitelijke straf en verschillende die hun kat sturen ? en dit noemt men een adequate vervolging en veroordeling , daar lachen die gasten mee , die lachen ons gewoon uit en binnen de maand staat hier een andere bende die net hetzelfde doet !
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    En Ze kregen straffen van één tot vijf jaar, allemaal voor de helft met uitstel ?? Met Uitstel ? Waarom ? Krijgen de slachtoffers ook uitstel van de schade ? Worden ze vergoed ? denk het niet ? Dus waarom Criminelen telkens opnieuw laten gaan met zwakke lage straffen ? Geef ze dwang arbeid tot alle schade terug gewerkt is al zitten ze 10j ??
  • Ludwine Eeckhout

    6 jaar geleden
    Maar zoveel straf??? Ze zullen rap weer op straat lopen en kunnen dan vlug weer herbeginnen. Dan schrikt men dat er zoveel krapuul op straat loopt. Veel te mals!!!!
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Is er sprake van terugbetaling aan de slachtoffers of aan de verzekering, want zo is het weer de gewone mens die opdraait voor de kosten.
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Krijgen ze in Nederland ook geen kansen