Twee Afghanen gewond bij vechtpartijen in Leuven

LeuvenIn Leuven zijn vanavond bij twee verschillende vechtpartijen twee jonge Afghanen gewond geraakt. Dat meldt de Leuvense lokale politie. Eén van de twee raakte gewond aan de hand toen hij een raam insloeg, de tweede werd later op de avond neergestoken en is zwaargewond naar het universitair ziekenhuis Gasthuisberg gebracht. De aanleiding voor beide vechtpartijen is nog onduidelijk. 

9 reacties

  • Lois Verdonk

    6 jaar geleden
    Wat verwacht je in een stad met een socialistisch bestuur ?
  • Mark Klaver

    6 jaar geleden
    Leuven was mooi, twintig jaar terug!
  • Sylvain Vlerick

    6 jaar geleden
    en we zijn nog eens verrijkt ... onze pensioenen zijn verzekerd met deze kerels , we moeten ons geen zorgen meer maken !
  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    Welke partij is daar nu weer de baas..?
  • Jan Vanachter

    6 jaar geleden
    Vechtpartijen zoals een olievlek, eerst in Brussel en binnen de kortste tijd in alle grote steden. We gaan er mee moeten leren leven. We blijven misschien best voort pamperen.
  1. Krijgen we vanaf maandag ook bij ons anti-Israël-protesten aan universiteiten? “Radicale acties zijn nodig, want niemand luistert naar ons”
    PREMIUM
    44

    Krijgen we vanaf maandag ook bij ons an­ti-Is­raël-protesten aan universi­tei­ten? “Radicale acties zijn nodig, want niemand luistert naar ons”

    In de VS hebben de pro-Palestijnse studentenprotesten al tot geweld geleid, en nu begint het ook in ons land te borrelen. In Leuven ging een student drie dagen lang in hongerstaking, terwijl studenten in Gent en Brussel dreigen universiteitsgebouwen te bezetten als de banden met Israël niet worden verbroken. “We zijn genoodzaakt over te gaan tot radicalere acties”, zegt Siska (23) uit Gent. “Er gaan dingen gebeuren”, zegt ook Johanna uit Brussel. Wat zijn de studenten van plan?
    Stad Brussel, Leuven, Gent
  2. HET RAPPORT. Hoe is het met onze belastingen gesteld en met jouw pensioen? Zo presteerden de federale ministers de afgelopen 3,5 jaar

    HET RAPPORT. Hoe is het met onze belastin­gen gesteld en met jouw pensioen? Zo presteer­den de federale ministers de afgelopen 3,5 jaar

    Hoe presteerde de regering-De Croo de afgelopen 3,5 jaar? Om een volledig overzicht te krijgen wikken en wegen onze politieke journalisten Fleur Mees en Isolde Van den Eynde het beleid van de federale regering en geven ze elk belangrijk departement een uitgebreid rapport. Wie haalde er een buis, wie haalde het met de hakken over de sloot en hoe deed premier De Croo het? Hoe is het met onze belastingen gesteld en met jouw pensioen? Van de (weinige) uitblinkers over de ‘zesjes' tot de vier gebuisden: bekijk de rapporten hieronder in detail.