De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

Porsche Cayenne brandt uit op oprit: vlammen slaan over naar woning

Afgelopen nacht is een auto uitgebrand aan de James Ensorlaan in Aartselaar. De Porsche Cayenne stond rond vijf uur geparkeerd op een oprit wanneer die om een nog onbekende reden vuur vatte. De auto brandde volledig uit en de vlammen sloegen over op de garagepoort waarvoor de wagen geparkeerd stond. 

6 reacties

  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    @Monique Mestdagh, jij spreekt waarschijnlijk van de jaren stillekens.
  • Filip Traen

    6 jaar geleden
    Geen idee wat de oorzaak is maar al van meerdere eigenaren gehoord dat de kwaliteit van Porsche niet meer hetzelfde is sinds de overname door VW. Dit doordat de meeste onderdelen uit de magazijnen van VW komen. Waar de kwaliteit van Porsche vroeger bijna op Japans (Inderdaad Monique, bijvoorbeeld Toyota) niveau stond is dit, net zoals de andere Duitse merken sterk geminderd.
  • Gerard Baron

    6 jaar geleden
    Jammer, jammer. Ooit waren wij bij Porsche op bezoek in Stuttgart. Onvoorstelbaar, wat een fabriek en wat een ontvangst. Ons werd ook verteld : voor de prijs van één Porsche velg in messing staal, koop je de duurste Toyota.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Geen probleem hij zal een omniumverzekering hebben. Door die decadente wetgeving zijn de andere polissen zo duur. Wie zo'n auto koopt heeft geld genoeg.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Arme mensen. Veel sterkte