Schokkende beelden uit Schaarbeek: auto rijdt voetganger omver en pleegt vluchtmisdrijf

Er zijn beelden opgedoken van een ongeval met vluchtmisdrijf dat op maandagavond heeft plaatsgevonden in Schaarbeek. Een vrouw werd gegrepen door een wagen terwijl ze de baan overstak. Ze raakte gewond en werd in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht. Van de bestuurder is momenteel nog geen spoor.

evdg

De politie bevestigde vandaag dat een wit voertuig een voetganger heeft aangereden terwijl ze de baan overstak in de Jerusalemstraat in Schaarbeek. Terwijl de vrouw in kwestie, D.L., geboren in 1961, de baan oversteekt, wordt ze gegrepen door een Volkswagen Polo die dezelfde straat inrijdt. De vrouw raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht voor verdere verzorging, haar toestand is zorgwekkend, maar ze verkeert niet in levensgevaar.

Op de beelden, die een bewakingscamera van een nabijgelegen winkel registreerde, is te zien hoe de vrouw wordt gegrepen door het voertuig. Nadat ze even wordt meegesleurd, belandt ze op de grond en blijft ze er vervolgens bewegingsloos liggen.

Opgelet: schokkende beelden.

Het parket van Brussel heeft het labo van de politie en een autodeskundige gevorderd om ter plaatse te gaan. De politie voert een buurtonderzoek en getuigenverhoor, de bestuurder van de witte wagen wordt momenteel opgespoord.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen