© Instagram

Mama inspireert met lingeriefoto's: "Ik schaam me niet meer voor mijn striemen"

Model Talmesha voelt zich een sensuele vrouw, een tijgerin met strepen, mama én toch sexy, maar dat was lang anders. Na de geboorte van haar zoontje kon ze de striemen op haar lichaam niet verdragen. Een fotoshoot leerde haar met andere ogen naar haar lichaam te kijken.

elvh

Na de geboorte van haar zoontje Chase moest model Talmesha Jones heel erg wennen aan de overtollige huid en striemen op haar billen en buik.

"Ik was elke keer heel ongelukkig toen ik mijn lichaam in de spiegel zag", vertelt ze aan Metro UK. "Het hielp ook niet toen iemand me vroeg hoe het kwam dat mijn buik er zo uitzag. Ik had een pracht van een zoon en kon de veranderingen aan mijn lichaam toch niet aanvaarden."

Talmesha leerde pas echt met andere ogen naar haar striemen kijken toen haar vriend haar een fotoshoot cadeau deed. "Ik zag mezelf op foto in lingerie en besefte dat ik trots moest zijn op mijn striemen. Ze zijn een deel van mezelf en van mijn nieuwe identiteit als mama."

Na de fotoshoot lanceerde ze #TigerStripesOnATuesday waarmee ze andere vrouwen inspireert en aanspoort om ook foto's van hun lichaam met striemen te posten. "De eerste foto van mezelf met striemen waar ik echt trots op was, postte ik op een dinsdag. En nu doe ik mijn best om elke dinsdag een foto van een prachtige vrouw met nog mooiere tijgerstrepen op Instagram te delen."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Gezin