Jongetje (10) verbaast iedereen wanneer hij plots begint te zingen in supermarkt

Calum Courtney verbaasde vriend en vijand toen hij plots begon te zingen in een volle supermarkt. De 10-jarige lijdt aan een vorm van autisme en heeft moeite om zich te uiten op sociaal vlak, wat het nog opmerkelijker maakt. De klanten van de supermarkt konden zijn optreden wel smaken en gaven hem achteraf een oorverdovend applaus. “Eindelijk werd ik eens geaccepteerd”, klonk het achteraf.

tica

De klanten van de ‘Asda’, een supermarktketen in Groot-Brittannië, kregen een aangename verrassing toen ze vrijdag gingen winkelen. De jonge Calum trakteerde hen namelijk op een spetterende versie van ‘Who’s loving You’, wat hem heel wat moed kostte.

“Ik heb nogal moeite om er bij te horen door mijn autisme”, zegt Calum. “Maar toen ik zag hoe blij mensen werden van mijn zangtalenten, drong het tot me door. Ik word eindelijk geaccepteerd. Ik voel me eindelijk populair en geliefd. Daar had ik nooit van durven dromen.” De jongeman had zich eerder dit jaar ook ingeschreven voor talentenshow ‘The Voice’, maar werd daar niet goed genoeg voor bevonden. “Ik hoop dat de juryleden van het televisieprogramma de video van mijn zoon zien”, zei mama Tupney achteraf. “Hij zingt vanuit zijn hart en bloeit helemaal open wanneer hij dat kan tonen aan de mensen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer