Ouderen en mensen met een beperking die hulp nodig hebben om seksueel actief te zijn en daarvoor aankloppen bij een gespecialiseerde vzw, krijgen vanaf januari een deel van de kosten terugbetaald.
Volledig scherm
Ouderen en mensen met een beperking die hulp nodig hebben om seksueel actief te zijn en daarvoor aankloppen bij een gespecialiseerde vzw, krijgen vanaf januari een deel van de kosten terugbetaald. © Thinkstock

Oost-Vlaams ziekenfonds komt tussen bij seksuele dienstverlening

Ouderen en mensen met een beperking die hulp nodig hebben om seksueel actief te zijn en daarvoor aankloppen bij een gespecialiseerde vzw, krijgen vanaf januari een deel van de kosten terugbetaald. Dat heeft het Oost-Vlaamse ziekenfonds Bond Moyson beslist. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag.

17 reacties

  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Wordt de andersgeaarde niet over het hoofd gezien ? ' t is maar een vraag hoor want voor je het weet heb je een proces aan je broek.
  • Chris de Velde

    6 jaar geleden
    weer een voorstel uit rode hoek? Nu moet je al naar de psycholoog voor je een call-girl kan bellen?
  • Michaël Van Gansbeke

    6 jaar geleden
    Seksuele dienstverlener is ook weer zo'n eufemisme. Bedoeling is goed maar ja...het blijft een vorm van prostitutie. Doe maar gerust hoor.
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Seksueel dienstverlener. Vroeger noemde men dat hoereren.
  • Dirk Brouns

    6 jaar geleden
    elisabeth vandyck En in welk boek staat dat geschreven? Toch onderzoek paar dagen geleden gelezen dat liefde op eerste gezicht gewoon lust is.