Oprah Winfrey
Volledig scherm
Oprah Winfrey © Photo News

Witte Huis reageert op Golden Globes: "Laat Oprah maar komen"

CelebritiesHet Witte Huis ziet het eventuele presidentiële kandidaatschap van Oprah Winfrey vol vertrouwen tegemoet. Perschef Hogan Gidley zei dat tegen verslaggevers die aan boord gingen van de Air Force One: "We kijken uit naar elke uitdaging, of dat nou Oprah Winfrey is of wie dan ook." 

10 reacties

  • Lucas De groot

    6 jaar geleden
    Kunnen ze niet beter een komiek nemen,dan kunnen we der meer mee lachen.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Ze heeft in elk geval meer "kaas gegeten van politiek" dan Trump. En wat haar verleden betreft: ik denk dat dat van Trump goorder is, en dat was ook geen beletsel. Sinds de verkiezing van Trump kan werkelijk iederéén daar president worden, de lat ligt nu wel héél erg laag. In elk geval: als zij kandidaat zou zijn in 2020, zou ze met de vingers in de neus winnen, of het nu van Trump of van Pence is.
  • Michael Dimers

    6 jaar geleden
    Komaan zeg ! Mag ik zelf niet zeggen dat Homer Simpson een beter kandidaat is ? Waarom niet ? Wat heeft Oprah nu van enige ervaring om de job van president te gaan opnemen ?
  • Sjonny Martero

    6 jaar geleden
    Ik stel voor om Sylvester Stallone de kans te geven. Dan kan hij op zijn eentje het probleem in Noord-Korea oplossen.En in de Arabische wereld.
  • André Van der Poorten

    6 jaar geleden
    Show ,show .... Als ze die bij een eventuele campagne haar verleden zouden uitpluizen , amaai !