Gewonden wachten op hulp nadat een auto op de beroemde Copacabana-boulevard in Rio de Janeiro inreed op het publiek. De politie vermoedt dat de bestuurder het ongeluk heeft veroorzaakt als gevolg van een epileptische aanval.
Volledig scherm
Gewonden wachten op hulp nadat een auto op de beroemde Copacabana-boulevard in Rio de Janeiro inreed op het publiek. De politie vermoedt dat de bestuurder het ongeluk heeft veroorzaakt als gevolg van een epileptische aanval. © EPA

Auto rijdt in op publiek aan Copacabana in Rio: baby overleden, zeker 15 gewonden

Een hard rijdende auto is in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro ingereden op wandelaars die in groten getale aanwezig waren op het voetpad van het beroemde Copacabana-strand. De politie vermoedt dat de bestuurder van de auto een epileptische aanval kreeg en zo de controle over zijn voertuig verloor.

15 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Ik vraag me hierbij af waarom er slachtoffers getoond worden als het om een land gaat dat niet de VS is of een europees land. Zijn dat andere mensen?
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Vluchten na een epileptische aanval??? Tja je kan het niet blijven houden bij 'een verward persoon' he,dat werd een beetje afgezaagd en doorzichtig.Alhoewel je hier wel kan spreken van verward want dat ben je na zo'n aanval zeker en heb je niet de neiging om te vluchten.
  • Patrick Verbelen

    6 jaar geleden
    Een vriend van mij heeft ook epileptische aanvallen, die is het eerste kwartier na zo’n aanval op een andere planeet, verward en heel moe. Willen vluchten sluit een epileptische aanval gewoon uit.
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    hmmm...als je verkeer ziet zou je kunnen denken dat iedereen daar rondrijdt tijdens een epileptische aanval...
  • Donald Deblaere

    6 jaar geleden
    Wij weten het hier alweer.