MECHELEN - vrijwilligers delen speldjes uit in AZ Sint Maarten nav de Dag tegen Kanker van Kom Op Tegen Kanker.
Volledig scherm
MECHELEN - vrijwilligers delen speldjes uit in AZ Sint Maarten nav de Dag tegen Kanker van Kom Op Tegen Kanker. © David Legreve

Kom op tegen Kanker haalt recordbedrag op van meer dan 28 miljoen euro

Kom op tegen Kanker heeft haar campagne afgesloten met een netto-recordopbrengst van 28.360.855 euro. Nooit eerder haalde de organisatie in twee jaar tijd meer geld op. Dat maakte de organisatie vandaag bekend op de "Dankdag voor actievoerders en vrijwilligers".

8 reacties

  • Rania Desaegher

    6 jaar geleden
    Kan men geen detailrekening vrijgeven over wie wat krijgt. Nu is het toch niet erg duidelijk.
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    En hoeveel geraakt er eigenlijk ECHT bij de mensen? 1/10 de of 1/1000 ste percentage. Je gaat me niet wijs maken dat iedereen dit gratis gedaan heeft? Er lopen misschien domme mensen rond,maar niet iedereen is dom.
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    Als ex-kankerpatiënt zou ik nu eens willen weten hoeveel van die 28 miljoen euro (toch +/- 1 miljard oude belgische franken) naar waar gaan. Kan dat eend uitgespit worden en in HLN verschijnen aub.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    De managers zullen tevreden zijn nu de vetpotjes bijna overlopen ? Arm Vlaanderen ! Ga wat geld halen bij de 1% stinkend rijken . Laat deze verplcht 1% afdragen aub en wij zijn dan al een heel klein beetje op de juiste weg .
  • philippe decock

    6 jaar geleden
    Ik zou wel willen sponseren voor dit maar hoeveel schiet er over nadat de vetbetaalde bestuurders zichzelf goed beloond hebben ?