Joke Schauvliege
Volledig scherm
Joke Schauvliege © Photo News

Vlaamse regering zet door: toch 50 hectare industrie aan kanaal Diepenbeek

BinnenlandDe Vlaamse overheid gaat door met het plan voor Genk-Zuidwest, een industriegebied vanaf de sluis in Diepenbeek tot Genk-Zuid. Na de Groene Delle in Hasselt zet Vlaams minister Joke Schauvliege ook door met dit omstreden plan, schrijven de kranten van Mediahuis. "Dit gebeurt op vraag van Limburg", reageert de minister.

24 reacties

  • Jan Peau

    6 jaar geleden
    Hierse, ne wolf in schapenvacht
  • yves Strubbe

    6 jaar geleden
    Vooraleer de natuur op te offeren moet men er werk van maken de braakliggende industriegronden voor nieuw industrie voor te bereiden. Desnoods onteigenen als de eigenaar het niet kan of wil.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    tuurlijk net zoals die erfenissen die voor een welbepaalde groep waren dit hebben jullie ook ingepalmd (antwerpen) want die zijn toch dood en de mensen waarvoor bedoeld zijn er toch maar een 50 tal die overleven waarvan ze wel gaan vergeten of niet openbaar maken net zoals die appartementen in Brussel =we gaan onze vriendjes daar laten wonen nu in ons bezit is Schandalige boel
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Toch beter industrie dan enkele bomen waar wolven kunnen rond lopen om schapen te doden.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Wie durft beweren dat ik niet voor de natuur ben? Kijk maar eens naar mijn trui,laten breien in een beschutte werkplaats met echte Vlaamse schapen wol.En mijn haar was ik nog maar een paar keer in het jaar met regenwater .