Hilde Decadt, exploitatiedirecteur van Carrefour België, doet in een video de plannen van de hypermarktketen uit de doeken.
Volledig scherm
Hilde Decadt, exploitatiedirecteur van Carrefour België, doet in een video de plannen van de hypermarktketen uit de doeken. © VTM NIEUWS

Kritiek op gelekte video waarmee Carrefour "transformatieplan" aankondigde: "Die vrouw is een voorleesrobot"

Het personeel van Carrefour België kreeg gisteren slecht nieuws te horen. De Franse hypermarktketen schrapt in ons land mogelijk 1.233 jobs. VTM NIEUWS kreeg een filmpje in handen waarin exploitatiedirecteur Hilde Decadt van Carrefour België het transformatieplan uit de doeken doet aan de werknemers. Die video krijgt kritiek van communicatie-experts. "Die vrouw is een voorleesrobot."

56 reacties

  • Lydia Voets

    6 jaar geleden
    Ik zal nooit meer bij Carrefour gaan winkelen...bah wat een onbeleefde dame!!
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Wat een koud en gevoelloos mens, Bah bah bah!
  • Peter Simons

    6 jaar geleden
    Och, in België lopen ze tien jaar achter met alles. Onlangs iets proberen te bestellen bij Brico online, je kan er zelfs niet betalen via overschrijving. Wat een achterlijke toestanden. Ik heb al veel besteld via Hollandse websites, nooit problemen mee gehad, altijd alles dik in orde, neem daar een voorbeeld aan !
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    De grootste reden om online te shoppen is omdat je in die hypermarkten niet vindt wat je wil. Altijd het goedkope of minderwaardige gamma. Aan een prijs die eigenlijk te hoog is en zonder service. En heb je een accessoire nodig dan hebben ze dat nooit. En voor voeding kunnen ze niet concurreren tegen spelers als Aldi, Lidl, Colruyt of AH.
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    De grootste roepers zijn wel diegene die alles online en zo goedkoop mogelijk bestellen, zoals ryanair, enz.... Deze video is een aanvulling op de communicatie.