Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Premier Michel pleit voor meer wederzijds begrip: "Oorlogen zijn gevoed door misverstanden"

BinnenlandPremier Charles Michel heeft vanmorgen voor studenten in Moskou gepleit voor meer wederzijds begrip tussen de volkeren. "Om vooruitgang te boeken rond universele waarden, moet er meer wederzijds begrip zijn tussen de volkeren. Oorlogen worden gevoed door misverstanden", zei Michel aan de economische hogeschool van de Russische hoofdstad. 

6 reacties

  • Alexander Meeuws

    6 jaar geleden
    Misverstanden... ja leert uw geschiedenis... Dan weet ge hoe de 2e wereld oorlog op gang is gekomen... door een Frans misverstand
  • Andy De Schieter

    6 jaar geleden
    Oorlogen worden gevoed door kapitalisme en politiekers, meer niet. Den bakker op de hoek en de mekanieker die onder de auto ligt te sleutelen, veroorzaken geen oorlogen.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Hier in Belgie heerst het "misverstand". Juist omwille van het feit dat universele waarden enkel door de autochtone Belgische bevolking, moeten worden toegepast. In tegenstelling tot allochtone Nieuwe Belgen, die "enkel" de Islamitische waarden willen toegepast zien. Met medewerking van collaborerende, zogenaamde gutmenschen uit de Linkerzijde. Charles heeft het "misverstand" niet meer in de hand. En in Moskou weten ze dat best.
  • pierre robben

    6 jaar geleden
    Het probleem mijnheer Michel is net dat er geen universele waarden bestaan. Met 8 miljard mensen is dat nogal moeilijk, begrijpt u?
  • Raymond Van gucht

    6 jaar geleden
    Als rusland dan maar al begint met zichzelf te moeien in het oostelijk deel van oekraine en een oorlog financieert die eigenlijk niet mag bestaan .Ende kgb baas in het Kremlin het spel eerlijk zou spelen!