Links de huisbaas, rechts Siân Thomas.
Volledig scherm
Links de huisbaas, rechts Siân Thomas. © Rv

"Ik zou één keer per week met je willen vrijen": journaliste filmt stiekem hoe huisbaas haar gratis appartement aanbiedt in ruil voor seks

VerhuurSeks in ruil voor een goedkoop of zelfs volledig gratis logement? In het Verenigd Koninkrijk lijkt het fenomeen aan een stevige opmars bezig. Op een site als Craigslist zijn er alvast genoeg voorbeelden te vinden van zulke dubieuze voorstellen. Een journaliste van ITV Wales News nam de proef op de som en sprak undercover af met een van de bedenkelijke huisbazen.

61 reacties

  • Mireya Vascili

    6 jaar geleden
    Mij zouden ze dat wel mogen aanbieden ;)
  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    Vragen staat vrij, daar hebben jullie gelijk in, maar het is degoutant voor de meisjes die ‘nee’ zeggen.
  • Robbert Vandendorpe

    6 jaar geleden
    Zolang er geen dwang is... Why not? Zelf zou ik m'n kot niet verhuren voor zoiets (kan toch niet opbrengen?), Maar als iemand die mogelijkheid aanbiedt en de huurder ziet hier zijn profijt in en stemt toe... Wat kan iemand het dan schelen? Spijtig dat het illegaal is, een transparant en eenvoudig contract zou beide partijen kunnen beschermen, maar in dit geval beland je er dan door in de bak. Tjah. Preutse, conservatieve wet naar mijn mening. En een arrogante journalist in dat filmpje.
  • Erwin Lambrechts

    6 jaar geleden
    hij stelt het maar voor het is ieder zijn recht om te weigeren natuurlijk wa en flauwe kul is dit nu weer zeg
  • guy perain

    6 jaar geleden
    Tja...Zeg dan gewoon ''nee, dat intereseert mij niet'' en trap het af!! Dien gewoon klacht in bij de politie. Dan is die tenminste op de hoogte!! Of denkt die madam dat die mensen alle dagen Twitter of Facebook-gedoe bekijken!!