Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Helaas maar waar, vrouwen vallen wel degelijk op mannen met geld

In onze geëmancipeerde samenleving zou je verwachten dat status en een dikke portemonnee geen belangrijke criteria meer zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar een partner. Maar niets is helaas minder waar. Driekwart van de vrouwen zou zelfs een huwelijksaanzoek van een werkloze man afwijzen. Dat blijkt uit een studie van Forbes Women.

24 reacties

  • Anoniem

    1 jaar geleden
    Moet je hier nog een onderzoek voor doen? Dit had ik je al op 18 jarige leeftijd kunnen vertellen. Toen zei ik het ook al. Die vrouwen zijn alleen maar uit op je geld. Moet jij eens opletten als je geen geld meer hebt, vrouw gaat gewoon bij je weg. En waarom geloof niemand mij? Dat komt: omdat niemand natuurlijk mij vertrouwt en het eerst zelf moeten ervaren voordat ze het geloven. Wantrouwende maatschappij is het geworden he? Ik kreeg weer van die mailtjes van Google: bent u het wel?
  • wout vandekerckhove

    6 jaar geleden
    Ge moet eens Die gold digger pranks en exposed zien. Echt walgelijk. K zal eens snel nen voorbeeld geven - Er staat ne vrouw, er komt een normale man opaf, vraagt hem te daten, zegt daze getrouwd is. Even later komter ene in ne lambo en dan is ze plots single. Waarom moest dit überhaupt onderzocht worden?
  • Sofie De Smedt

    6 jaar geleden
    Helaas, maar waar, als mannen niet aan hun trekken komen, bij hun vrouw, gaan ze wel naar de hoeren haha
  • Laurent Van De Velde

    6 jaar geleden
    Natuurlijk, gelijke rechten zolang het goed uitkomt, nog een beetje en het is met de vrouwen even slecht gesteld als met de migranten...
  • Axelle Schoolaert

    6 jaar geleden
    Wel 'grappig' dat enkel mannen hierop reageren dat dit zo is... ik ben een jonge vrouw die weliswaar nog studeert en mij vriend gaat werken dus hij heeft meer geld dan mij, maar dat belet mij niet om regelmatig mijn eigen dingen zelf te betalen of zelf voor ons beiden te betalen als wij iets gaan eten of drinken, naar de cinema gaan... Ik zou het gevoel hebben dat ik gebruik maar van een man moest hij altijd alles betalen