Laenen
Volledig scherm
© Laenen

Zo willen mobiliteitsexperts en bezorgde ouders Antwerps verkeer veilig maken

In Antwerpen heeft de samenwerking tussen onder meer mobiliteitsexpert professor Dirk Lauwers, de werkgroep Bezorgde Ouders, de Fietsersbond en de voetgangersbeweging tot een "mobiliteitspact" geleid dat moet bijdragen tot een veilige en slimme stadsmobiliteit. Het uitgangspunt is meer ruimte voor voetgangers en fietsers, een efficiënter openbaar vervoer en minder autobewegingen.

24 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Zolang ze die onnozele regelneverij op de parking houden mét hun lez bedrog, doen ze maar...blijf wél van de rest van Vlaanderen áf met je waanzin en maak je eigen stad maar kapot, arme sukkels.
  • peter maas

    6 jaar geleden
    Als ik in mijn eigen land en eigen stad niet meer met mijn auto mag komen,zal ik er ook geen euro meer achterlaten.
  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    De invoering van de zwakke weggebruiker is de domste beslissing die ooit genomen werd. Misschien goed bedoeld maar in de praktijk een vrijgeleide om zich als outlaws te verplaatsen.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Pierre jongen toch alles stond in het nva partij programma , dat kan wel kloppen maar daden man ?? Dit is typisch nva wel in het programma opnemen maar uitvoeren das flauwe kul . Of de les van Bart De Wever , hoe bedonder ik de mensen .Antwerpen heeft er nog nooit zo slecht bijgelegen , je moet maar eens komen rondneuzen.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    pira heeft Mortsel dood gemaakt en nu willen ze Antwerpen ook dood,met welk geld zullen ze hun kiesvee dan onderhouden en ik doe een bekentenis,als ik auto rijd dan respecteer ik de regels,ik maak geen plaats voor roekeloze voetgangers of fietsers,ze springen wel weg