Twitter Ben Weyts
Volledig scherm
© Twitter Ben Weyts

Oosterweel: "Schup in de grond" op Antwerpse Linkeroever

Op de Antwerpse Linkeroever is vandaag het startschot gegeven van de aanleg van een tijdelijke park-and-ride voor 200 wagens aan het op- en afrittencomplex aan de Blancefloerlaan. De partners van het vorig jaar gesloten Toekomstverbond beschouwen het als de symbolische start van de aanleg van de Oosterweelverbinding, oftewel de langverwachte spreekwoordelijke "schup in de grond" van het enorme Antwerpse mobiliteitsproject.

12 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Onze 3.2 miljoen € bedoelt ge jokke van de Renault site aan de tunnelplaats in Antwerpen jokke twee maal verkocht op dezelfde dag . Waar ons geld gebleven is vraag je best aan Rob Envelop ,jokke ,je kent hem toch hé want anders ben je niet van Antwerpen, of is Gent ook goed , want jij bent blijkbaar een alle steden kenner.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Ben weer op tv om te tonen hoe goed hij het doet ! Moet bij Geubels op tv komen als je gezien hebt hoe hij de schop hanteert ! En Boer geois ontbrak ?
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    De schup in de grond iets wat van P Janssens niet gezegd kan worden.Die draaiende zijn kar en schoof het nog maar eens voor zich uit zoals de socialisten dat al 20 jaar doen.Bang voor wat stemmen verlies alles voor zijn postje niks voor de Antwerpenaren.Tom weet ge nu al waar Vilvoorde ligt de Renault site haha.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Ja ja Tom Faes ze gaan beginnen kon niet gezegd worden van SPA Janssens P.Zijn zo mooie lange wapper waar hij zo fier over was snel zijn kar te draaien omdat hij gewaar werd stemmetjes te verliezen.20 jaar alles voor zich uit geschoven zoals gewoonlijk met socialisten.SPA de cholera Groen de pest.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Ze zijn begonnen en de werken worden stopgezet . Hoe zotter kan het nog met deze nva bende ??Omdat er verkiezingen aankomen worden alles stil gelegd . Zo wordt meteen duidelijk dat het bij de nva er niet om te doen is alles zo snel mogelijk op te lossen maar dat ze vooral bang zijn om stemmen te verliezen. Mij zullen ze alvast nooit meer hebben . Nooit meer nva.