© YouTube

Céline Dion brengt hiphop, maar dan op haar manier

De Canadese zangeres Céline Dion staat bekend om haar krachtige ballades met een emotionele ondertoon en dat bracht Ellen Degeneres op een idee. Wat als de ster hiphopnummers brengt in haar vertrouwde stijl?

vwh

In ‘The Ellen Show’ ging Dion de uitdaging aan. Onder meer Nelly’s ‘Hot in Here’ en werk van Missy Elliott passeerden de revue met pianobegeleiding. “Ai ai, mijn carrière eindigt vanavond”, zei de zangeres al lachend.

Na de dolle pret met hiphop, ging het er serieus aan toe in een interview met DeGeneres. De presentatrice polste hoe de ‘My Heart Will Go On’-zangeres zich staande houdt na de dood van haar man René Angélil. “Het is hard, maar we redden ons omdat we nu weten dat hij niet meer lijdt”, klinkt het. “Het moeilijkste is niet om een dierbare te zien sterven, wel om hun lijdensweg te aanschouwen. De dood is een deel van ons leven en dit was zijn lot. Ik ben zeer gelukkig dat hij me drie prachtige kinderen heeft geschonken. Als artiest ben ik blij dat hij mijn zelfvertrouwen stimuleerde en me de kracht gaf om door te zetten.”

“Voor mij is het een geruststelling dat hij nu op een plek is waar hij niet meer lijdt. Ik voel me daar beter door. Als moeder ben ik trots op het feit dat ik mijn zonen kon voorbereiden op een leven met hem, zonder zijn fysieke aanwezigheid."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER