BF
Volledig scherm
© BF

Het is feest ten huize Karen Damen

Vandaag heeft Karen Damen een heel goede reden om te vieren. Haar zoon Sky wordt vandaag 8 jaar oud. Karen deelde het nieuws op haar Instagram.

1 reactie

  • dirk lathouwers

    6 jaar geleden
    Toffe madam maar gewoon doen is toch zo moeilijk blijkbaar. Zucht.
  1. Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”
    PREMIUM
    Celebrities

    Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”

    Het zijn hoogdagen voor Nicole Kidman. De Australische actrice mocht de prestigieuze American Film Institute (AFI) Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, in het bijzijn van haar twee dochters en haar echtgenoot, Keith Urban. Maar toch is dat mooie plaatje voor Nicole nooit compleet. Dat heeft alles te maken met een groot gemis: haar oudste twee kinderen hebben onder dwang van hun vader, Tom Cruise, geen contact meer met haar. “Scientology nam haar iets af wat ze nooit meer kan terugkrijgen.”
  2. “Dat het erfelijk kon zijn, had ik niet meteen bij stilgestaan”: Christopher Timmerman en mama Lynn over haar jongdementie
    PREMIUM
    BV

    “Dat het erfelijk kon zijn, had ik niet meteen bij stilge­staan”: Christop­her Timmerman en mama Lynn over haar jongdemen­tie

    Ze willen er voor het eerst en voor het laatst samen over praten: Christopher Timmerman (38) en zijn mama Lynn (56), willen duidelijk maken dat het leven niet voorbij is wanneer je alzheimer hebt. Twee jaar geleden werd jongdementie vastgesteld bij Lynn (56) en dus genieten moeder, zoon en schoondochter Stéphanie Planckaert (35) des te meer van hun momenten samen. Maar de ziekte blijft een donkere schaduw die hen achtervolgt, vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. “Mama belde eens in paniek naar Stephanie, omdat ze niet meer wist waar ze was.”