Mama Alisson en de kleine Mattéo.
Volledig scherm
Mama Alisson en de kleine Mattéo. © rv

Zieke grap: kleine Mattéo (7) vastgelijmd op toiletbril in Quick

Een 7-jarig jongetje uit Pont-de-Loup (Henegouwen) is het slachtoffer geworden van een ziekelijke grap. Volgens de kranten van Sudpresse liep de kleine Mattéo brandwonden op nadat zijn billen vastgelijmd raakten op het toilet in een Quickfiliaal in Châtelineau. Door zich los te wrikken, scheurde een deel van zijn huid af. De wonden zijn nog steeds zichtbaar. Zijn mama wil nu anderen waarschuwen.

15 reacties

  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Hetzelfde doen, dan weten ze wat de gevolgen zijn van hun pestgedrag. Weeral vermoedelijk jongeren die zich vervelen ipv zich te concentreren op hun studies. Zulke dingen krijg je met een pampermaatschappij, ze weten dat ze bijna niet gestraft mogen worden (geen billenklets alleszins).
  • frank triolet

    6 jaar geleden
    Maken ze dan die wc niet elke dag proper. Lijm moeten ze toch dan vinden op de wc bril
  • Walter Braes

    6 jaar geleden
    Ik ga nooit op een toilet zitten zonder e velletjes papier op te leggen. Om hygiënische redenen maar zoiets vermijd ik dan ook ineens. Leer je kinderen dat!
  • Theo Schuermans

    6 jaar geleden
    Dit zijn al geen kwajongensstreken hé, dit is gewoon misdadig, ocharme dat jongetje.
  • jean-pierre rejek

    6 jaar geleden
    Heel simpel bij de dader het zelfde doen dan weet hij pas wat die kinderen ook voelen anders lacht hij daar gewoon mee en zo moeten ze dat bij alle feiten doen dan denken ze twee keer na.