Griet Op de Beeck schrijft niet voor het publiek. "Mensen zouden het ook ruiken als je probeerde naar iets of iemand toe te schrijven."
Volledig scherm
PREMIUM
Griet Op de Beeck schrijft niet voor het publiek. "Mensen zouden het ook ruiken als je probeerde naar iets of iemand toe te schrijven." © Bart van der Moeren

Griet Op de Beeck: "De opluchting die ik had verwacht, is absoluut niet gekomen"

Schrijfster Griet Op de Beeck heeft de afgelopen maanden duizenden mails beantwoord van mensen, vaak lotgenoten, die reageerden op haar onthulling dat ze als kind is misbruikt. Het leidde tot heftige emoties, maar ze komt nu sterk terug als auteur van het Boekenweekgeschenk.

3 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Maar dat wil niet zeggen Berdine, dat het niet waar is.
  • Jan Peau

    6 jaar geleden
    Mensen mogen een mening hebben over alles en nog wat. Dat moet je toch weten als je een verhaal doet in de media en je moet er ook rekening mee houden dat die mening niet altijd zal zijn wat je wil horen of lezen. Sommigen dwalen af, zien de dingen in een verkeerd perspectief, trekken de verkeerde conclusies, verzinnen dingen.Verwacht je dat iedereen medelijden en begrip zal tonen? Komaan..
  • Berdine BERDINE JOOS

    6 jaar geleden
    Het is makkelijk om iemand ( en dan nog je vader ) te beschuldigen die zich niet meer kan verdedigen. Maar ja , haar boek zal beter verkopen denkt ze .