© Isopix

Emma Watson heeft een nieuw lief en je hebt hem misschien wel al eerder gezien

Emma Watson houdt haar privéleven normaal heel goed afgeschermd, maar ze is blijkbaar dolverliefd en werd uitzonderlijk hand in hand gespot met haar nieuwe vriend. Fans van de musicalserie 'Glee' zullen hem ongetwijfeld herkennen.

flb

Emma Watson (27) blijkt weer helemaal verliefd te zijn en dit keer is Chord Overstreet de gelukkige. De 29-jarige acteur is vooral bekend van zijn rol als Sam Evans in 'Glee'. Het lijkt er in elk geval op dat de twee het flink voor elkaar te pakken hebben. Normaal houdt Watson haar privéleven binnenskamers, maar ze werden op enkele dagen tijd al meerdere keren hand in hand gespot in het openbaar. Op een van de paparazzifoto's is ze zelfs te zien terwijl ze smachtend naar hem kijkt.

De geruchten dat de twee iets zouden hebben, zijn nog maar onlangs opgedoken. Zo zouden ze samen het Vanity Fair-feestje na de Oscars hebben verlaten. "Het is gek, maar inderdaad, ze zijn een koppel", verklapte een bron dichtbij de actrice aan Page Six. Toch zouden ze nog maar in een beginstadium van hun relatie zitten en het nog rustig aan willen doen.

Watson was voordien twee jaar samen met William 'Mack' Knight, een ondernemer uit Silicon Valley. Vorig jaar raakte bekend dat de relatie tussen de twee op de klippen was gelopen. Overstreet was in het verleden onder meer samen met Ashley Benson, bekend van de serie 'Pretty Little Liars'.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer