REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Zo wil Elon Musk Mars koloniseren en de mensheid redden bij oorlog

WetenschapSpaxeX-topman Elon Musk heeft plannen om Mars te koloniseren en een grote groep mensen per raket naar de rode planeet te sturen. Zo hoopt hij de mensheid te redden als er een wereldoorlog zou ontstaan. Dat liet hij vandaag tijdens een presentatie op SXSW weten. 

19 reacties

  • Benjamin Gilissen

    6 jaar geleden
    Leven op Mars is de eerste 50j niet realistisch!!!! Want hoeveel moet je niet al meenemen, om genoeg te hebben vooraleer je DAAR zelf iets voorziet? En als dat mislukt? Sterven van de honger is een pijnlijke dood. Buiten dan de verstikkingsgevaar als de zuurstof op is, en geen water enz. Dan nog de stralingen op Mars die veel honger zijn.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Ik zie de eerst 30j nog geen Mensen op Mars ! Mss zullen ze het proberen maar ik denk dat het vooral lijken zullen zijn die aankomen en als ze levend op Mars aankomen zal het niet lang duren voor ze sterven door allerlei factoren en de grootste factor is de mens zelf er hoeft maar één door te flippen ! Terug komen is geen optie vermits er geen raketten op Mars zijn om hen terug te brengen !
  • Titine d' Oléron

    6 jaar geleden
    Stuur die vent zelf naar mars en laat hem daar blijven, gans alleen.
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    Met de familie Musk eerst?
  • Of Wa

    6 jaar geleden
    Misschien dat Musk denkt dat AI gebruik zal maken van het nucleair arsenaal om de mensheid uit te roeien en daarom zijn plan zo asap wil uitvoeren.