Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

Spurs-trainer Pochettino speelt het spel hard met Alderweireld: niet in kern tegen Chelsea

Premier LeagueZorgen voor Roberto Martínez. Bij Tottenham maken ze het Toby Alderweireld (29) niet gemakkelijk. In de eerste plaats zijn trainer niet. Sinds zijn hamstringblessure is hij zijn gegarandeerde basisplaats kwijt en zijn weigering om bij te tekenen hebben zijn situatie allerminst geholpen. "Ik ga mijn systeem niet omgooien voor Toby", zegt Mauricio Pochettino. De Argentijn speelt het keihard. Tegen Chelsea haalt hij niet eens de achttien.

10 reacties

  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Flauw spel van Spurs . Hopelijk kan hij vlug weg van ginder .
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Freddie Heremans, de vraag is of een speler zelf mag beslissen over zijn eigen leven en toekomst of hij niks te zeggen heeft en volledig slaafs zijn club moet volgen.
  • joseph Leysen

    6 jaar geleden
    Mensen Toby is een topverdediger. Beenhard, goed kopspel., Zeer goede cross en scoort ook nog. Wat willen jullie meer?
  • Guy Van den Berghe

    6 jaar geleden
    Zou graag willen weten of Nacer Chadli meegaat. Misschien wel de meest onderschatte Rode Duivel, maar jammer genoeg in een ploeg waar het momenteel niet draait en waar hij waarschijnlijk mee zal degraderen...jammer!
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    Tegen Arabië was hij wat minder, maar nog altijd beter dan paardenmolen Witsel en houten Kompany. Deze laatste wil kost wat kost naar Rusland, en speelt nu met de handremmen op om zeker mee te kunnen gaan. Wat is daar het nut van?