Belga
Volledig scherm
© Belga

Quick.Step blijft maar winnen: indrukwekkende Jakobsen schiet raak in incidentrijke Scheldeprijs

WielrennenFabio Jakobsen heeft de massasprint in Schoten gewonnen. De Nederlander van Quick.Step Floors profiteerde van een late leegloper van recordhouder van Marcel Kittel om naar de zege te knallen op de Churchilllaan. Een vlekkeloze editie van de Scheldeprijs werd het niet. Iets na halfweg koers werden onder meer Dylan Groenewegen en Arnaud Démare gediskwalificeerd, wegens het oversteken van een gesloten spoorweg.

42 reacties

  • Paul Philippaerts

    6 jaar geleden
    Eigenaardig toch dat de belgen in de sport zo weinig voorstellen. De koers belgische ploeg maar de winnaars zijn hollanders. De winterspelen die hopen medailles halen zijn de hollanders. Zouden we niet de belgische sporters naar hollandse sportscholen sturen, wie weet help dat en het kost ook veel minder. En de voetbal ja mannen wel nog effen wachten op het resultaat he. De belgen worden hier in de kranten zo omhoog geschreven dat ze niet anders kunnen dan van heel hoog vallen.
  • j hm

    6 jaar geleden
    Toch raar allemaal.. Kittel is weg bij Quick Step en wint bijna niks meer, vorig jaar bijna alles..
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Sorry Henkie en Ricardo want ik dacht dat de macht in Nederland bij de marechaussee lag. Ik ga mij beter moeten verdiepen in buitenlandse politionele politiediensten. Of nee...toch bedankt guys.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Patrick Debelder heeft het gedeeltelijk juist : het is inderdaad zo dat iedereen bij Quick Step nu zijn eigen kans mag gaan. Tot verleden seizoen was dit niet zo en konden ze niet winnen omdat ze allen voor Boonen moesten rijden, die ook niet kon winnen !
  • johan vandeweghe

    6 jaar geleden
    het zal ook maar duren tot ze weten wat die mannetjes binnen spelen in de ploeg !! net als in der tijd met de Italianen die alles wonnen !