Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

“Extra verplaatsingen door het mooie weer”: tweede drukste avondspits van het jaar

Door een aantal ongevallen en een verzadiging van het wegennet verloopt de avondspits in rond Antwerpen en Brussel bijzonder moeizaam. Het is zelfs de tweede drukste avondspits van het jaar, zegt het Vlaams Verkeerscentrum aan onze redactie. Er staat in Vlaanderen momenteel zo'n 220 kilometer file, wat nog net iets minder is dan de 224 kilometer die er stond door de sneeuw begin maart.

10 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Shit! Weer geen record gebroken!
  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Als loper is het aandoenlijk,zelfs voor 1km verpesten ze de lucht. Dus..ouders:hou jullie atleetjes binnen zodat de grote mensen met de autootjes kunnen spelen.Ter info:80%(!!!) van de verplaatsingen is korter dan 15 km. En kom aub niet af met allerlei slappe tegenargumenten.
  • Ano Niem

    6 jaar geleden
    Waarom wilt iedereen toch steeds elders gaan als het een graad warmer wordt.. ik heb een heerlijke wandeling gemaakt; gewoon hier in het dorp. Zalig gewoon
  • Anne Geerts

    6 jaar geleden
    Daarom dat ons dorp voor de zoveelste keer vol vrachtwagens achter elkaar stond!
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Ze zouden toch eens naar Nederland moeten gaan kijken hoe ze het daar opgelost hebben. Brede autosnelwegen met 4 tot op sommige plaatsen 6 rijvakken. Fluisterasfalt overal en op de secundaire wegen 80km/h met midden op de rijweg 2 markeringen naast elkaar en langs beide zijkanten reflecterende verf (die regelmatig bijgeschilderd wordt) die bij donker een prima zicht geeft op de weg. Hier alleen putten en bulten waar je je ophanging mee in de prak rijdt.