VTM - Fotomontage HLN
Volledig scherm
VTM - Fotomontage HLN © VTM

Spectaculair! Twee acrobatische acts stoten door naar finale 'Belgium’s Got Talent'

'Belgium’s Got Talent' telde tot vanavond al drie finalisten. Percussiegroep DrumSpirit en acrobaat Gilles Thiry kregen de voorbije twee shows een ticket van de jury. Kijkend Vlaanderen stemde dansduo Twice door naar de finale. Vanavond kwamen daar twee kleppers bij: het acrobatische duo Natascha en Ian - die vorige week aan bod kwamen - veroverden de harten van de kijkers, de jury koos voor duo Interius Fortitudo. 

19 reacties

  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    En Wauters terug zijn belachelijke zelf,wat slikt die kerel,en die teutebel die nooit volwassen gaat worden oh God,we hebben weggezapt,gedaan met naar dit kinder programma te kijken.
  • Nele De spiegeleer

    6 jaar geleden
    Knappe prestatie en van Olympische waarde maar niet voor BGT. Geen act gezien, enkel turnen op hoog niveau. BGT goes olympic vanaf nu?
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    verborgen talenten is iets anders dan reeds mensen die op de olympische spelen zijn geweest of ervaren dansgroepen of gekende turners, ik kijk nie meer
  • Mark Peeters

    6 jaar geleden
    Waarom golden buzzer, die dat 3 ja's hebben gekregen zijn even ver geraakt, nl de studioshows, dus zie het nu van die golden buzzer niet in, in andere landen gaan die meestal rechtstreeks naar halve ofwel naar finale.
  • Moers Patrick

    6 jaar geleden
    Fried Ringoot = Boudewijn De Groot