Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Gentenaars krijgen alle verkeersinformatie op 'mobiliteitsdashboard'

Gentenaars kunnen binnenkort alle verkeersinformatie over hun stad rechtstreeks raadplegen op een 'mobiliteitsdashboard'. Op de website komt informatie over verkeersdoorstroming, files, beschikbare parkeerplaatsen en luchtkwaliteit. 

5 reacties

  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Ik woon aan de rand van gent ( havengebied ), en zet na het circulatieplan en de ontelbare zone 30 geen voet meer in Gent, nog te voet of met de wagen, doe mijn boodschappen lekker in de randgemeenten. Centrum Gent is inderdaad zoals Jan schrijft aan het leeglopen en verloederen, heb echt heimwee naar het bloeiende Gent van de 60 en 70 jaren.
  • Stefan Vantstraat

    6 jaar geleden
    Grappig eigenlijk: eerst verknoeien ze de verkeersdoorstroom en komen dan met veel show met een dure digitale "oplossing". Toch fijn he... eerst je computer moeten raadplegen alvorens de deur uit te gaan. Ja hoor... ECHT HANDIG
  • rik pieters

    6 jaar geleden
    Ik als niet inwoner van Gent, maar regelmatige bezoeker, zou zo een app. ook wel kunnen gebruiken! Ik weet ook niet waarom iedereen zaagt, kijk op het circulatieplan voor je naar Gent gaat.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    4,3 miljoen euro weggesmeten geld, heel Gent staat leeg en te koop, niemand wil daar nog gaan wonen, de krakers uitgezonderd.
  • Arie Verwimp

    6 jaar geleden
    Moest vorige zaterdag mijn dochter afzetten in de centrale in gent . Ik volgde mojn gps en kwam tot op 1 km van het gebouw .toen begon de miserie de straten die ik inmoest waren allemaal opgebroken of afgesloten voor verkeer..heb mijn dochter van pure armoede dan maar op de grote baan afgezet op 400 meter van het gebouw. Laatste keer met de auto in gent geweest.nooit meer