Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Genkse massastalker (32) valt liefst 32 vrouwen lastig en krijgt veertig maanden cel met uitstel

GenkEen 32-jarige Genkenaar krijgt een celstraf van veertig maanden met uitstel en een voorwaardelijke boete van 6.000 euro nadat hij 32 vrouwen bestookte met seksueel getinte berichten en telefoontjes. De beklaagde sms’te naar willekeurige nummers die hij her en der noteerde.

12 reacties

  • Pascha Van Rossem

    6 jaar geleden
    Een 32-jarige Genkenaar krijgt een celstraf van veertig maanden "met uitstel" ... dus in de praktijk krijgt hij niets, nada ... wat een bestraffing !
  • Francois Sals

    6 jaar geleden
    geef deze dan toch 32 maanden effectief, dan kan hij eens goed nadenken
  • Valentijn Jacobs

    6 jaar geleden
    Waarom schrijft men altijd 40 maanden cel met uitstel, correct zou zijn, de man kreeg geen straf en mocht beschikken, want de straffen met uitstel worden ook niet uitgevoerd, we hadden er al eentje die 28 keer veroordeeld was met uitstel, en nog geen enkele dag in de gevangenis gezeten heeft, dus stop met fake informatie ook in de media.
  • Evelyn Bruyneel

    6 jaar geleden
    Opsluiten zo'n mensen!! Waarom voorwaardelijk? Kijk eens naar z'n veroordelingen !! Weer wachten tot hij een stapje verder gaat???!!!
  • Roger Janssens

    6 jaar geleden
    Dat zijn dus al 69 maanden cel, 12 veroordelingen, en nu een boete van 6000 €. En wie weet hoeveel vroegere boetes. En dit alles voorwaardelijk! Ik vraag mij af waarom we nog zoveel geld steken in die rechters en rechtbanken, om hier nog in de cel te geraken moet al gaan betalen. 5 km te snel rijden word zwaarder bestraft, dit is nooit voorwaardelijk!