BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Infrabel zet Siemens aan de schandpaal: "Vermoedelijk is er paniek aan de top over de verder dalende stiptheid van de treinen"

Infrabel zette vandaag een leverancier aan de schandpaal. "Siemens is verantwoordelijk voor grote storingen op het spoornet. Die veroorzaken 1 uur en 40 minuten vertraging per dag". Volgens Kees Smilde van de gebruikersvereniging TreinTramBus is er daarnaast méér aan de hand. "Er is een probleem met Siemens, maar er is vermoedelijk ook paniek aan de top over de verder dalende stiptheid van de treinen."

10 reacties

  • Marijke Boulet

    6 jaar geleden
    Treinen kunnen toch heel gemakkelijk altijd stipt rijden , bereken de tijd die de trein nodig heeft om een traject met maximaal toegelaten snelheid te rijden tel daar 10 % bij , nu kan de machinist/ computer de snelheid van de trein aanpassen zodat hij altijd net op tijd het station binnen loopt .
  • johan vankeirs

    6 jaar geleden
    Ik begrijp het niet goed meer,Nog nooit heb ik zoveel vertragingen geweten de laatste maanden.Gelukkig is het nog niet gelijk in frankrijk,waar ze maar efkens 3 maanden staken.Ook nog nooit meegemaakt.Jammer voor de reizigers en werkenden.
  • Jef Pauwels

    6 jaar geleden
    Zouden ze bij nmbs/Infrabel al gehoord hebben van redundantie van levensbelangrijke systemen ?
  • Paul Bogaerts

    6 jaar geleden
    Misschien nog wat ceo's en managers aan de top bijplaatsen, en nog wat politiek geparkeerde nitwits. Het probleem zal dan snel opgelost zijn. NOT!
  • frans Vermeylen

    6 jaar geleden
    Ikke niet, hij was het! Klein mannen!