RV
Volledig scherm
© RV

Vier op een rij in het Astridpark: Milic, Musona en Adzic voorgesteld, aankoopoptie Saief gelicht - Spajic trekt naar Rusland

AnderlechtMarc Coucke laat er geen gras over groeien. Tijdens de voorstelling van zijn beleidsplan kondigde de voorzitter tegelijk de transfers aan van Antonio Milic, Knowledge Musona (beide KV Oostende) en Luka Adzic (Rode Ster Belgrado). Als kers op de taart werd vermeld dat de aankoopoptie in het contract van Kenny Saief wordt gelicht. Naast de inkomende transfers werd ook het vertrek van Uros Spajic aangekondigd. De verdediger trekt naar het Russische Krasnodar. 

27 reacties

  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Freddie Heremans !! Noemt ge da goed materiaal deze die van Oostende komen???? Ze moeten nog mee kunnen ook hè , Oostende is den Anderlecht niet.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    @nora, hoeveel Belgen stonden er bij de andere clubs in de basis dit jaar? En bij een vervanging telkens nog wat meer kleur op het veld.
  • André hendrickx

    6 jaar geleden
    van het Albert naar het Astrid park, all in the family, ze zullen de zee niet meer zien, maar ochgot,
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Ik kan me vergissen, maar veel toegevoegde waarde zie ik niet bij de inkomende transfers van Couckelecht tot dusver. Makingover lijkt me niet meer dan making pover. Hopelijk versterkt Club Brugge zich met beter materiaal.
  • Norma De Wever

    6 jaar geleden
    gaan er volgend seizoen wel nog Belgen spelen in de competitie?