Al tien hooligans herkend na oproep politie

© VTM

© *

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Na de oproep over de Antwerpse relschoppers zijn al tien van de elf relschoppers zo goed als geïdentificeerd. Dat meldt VTM Nieuws. De hooligans worden gezocht voor hun gedrag na de match tussen Antwerpen en Eupen in april.

mab

De politie verspreidde gisteren in het VTM-programma Faroek beelden van de rellen na de match tussen Antwerpen en Eupen. De rellen begonnen in het stadion, maar breidden al snel uit naar de omgeving errond. De schade liep op tot één miljoen euro, vijftien agenten raakten gewond. Na de rellen begon de lokale recherche alle beelden van de rellen te analyseren. Zo konden ze intussen 77 verdachten identificeren. Maar de identiteit van elf daders bleef een raadsel.

Tot gisteren. Meteen na de uitzending van Faroek begonnen de tips binnen te komen en ook vandaag hebben getuigen zich nog gemeld. Daardoor zijn tien van de elf verdachten zo goed als geïdentificeerd. Alleen de man die zich vastklampt aan de motorkap van een rijdende combi, blijft voorlopig nog onbekend.

Als u deze persoon herkent, dan kan u contact opnemen met de politie via het nummer 0800/30.300 of opsporingen@police.belgium.eu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen