Ali Caglar en zijn advocaat Jan Swennen.
Volledig scherm
Ali Caglar en zijn advocaat Jan Swennen. © Dalemans

18 maanden cel voor Genkse schepen Ali Caglar wegens passieve corruptie

De correctionele rechtbank van Tongeren heeft de Genkse schepen Ali Caglar (CD&V) veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 maanden met uitstel en een boete van 6.000 euro voor passieve corruptie en valsheid in geschriften. De schepen is ook voor 10 jaar ontzet uit zijn rechten. Caglar (45) gaat in beroep tegen de veroordeling. 

18 reacties

  • Armand Caubergs

    5 jaar geleden
    En...niets van gehoord op de vrt, hoe kan dat ??,
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Een belgisch turkse moslim met partijkaart van cd&v, schepen in Genk, voorstander van de turkse, grijze wolven wordt veroordeeld voor corruptie, 6.000€ boete en TIEN jaar ontzetting uit zijn burgerrechten maar hij mag dit vonnis legaal naast zich neerleggen door in beroep te gaan en zich daardoor zelfs verkiesbaar stellen..een veroordeelde crimineel mag ons dus besturen, wtf?!
  • Tisomzeep

    6 jaar geleden
    Topje van de ijsberg Denis nl transportfirma , dieselfraude en vastgoed en grond die de trambeding moest worden t’s Genk en lanklaar allemaal opgekocht door d vriendjes met voorkennis
  • Denis Stock

    6 jaar geleden
    Jammer dat de gesprekken tussen de ex Schepen en de voorzitter van de Hells Angels en de zakenman uit Nederland voor het publiek niet ter beschikking worden gesteld.
  • lieve rigo

    6 jaar geleden
    Hij heeft tenminste wat geleerd in België haha.