'Grappenmaker' probeert achterwerk van Kim Kardashian te kussen

De Oekraïense tv-journalist Vitalii Sediuk heeft een eigenaardige hobby: sterren lastig vallen op evenementen. Vorige week tilde hij topmodel Gigi Hadid op in Milaan, woensdag had hij het tijdens de modeweek in Parijs op Kim Kardashian gemunt.

pjv

Toen de 35-jarige Kardashian de kantoren van het Franse modehuis Balmain verliet, probeerde Sediuk het achterwerk van de Amerikaanse realityster te kussen. Haar forse lijfwachten konden hem tegenhouden. Ze grepen de man vast en smakten hem tegen de grond. Even later nam hij de benen. Hoewel een journalist nog om een reactie vroeg, bleef hij rennen met de handen voor zijn gezicht.

Het is niet de eerste keer dat de 'grappenmaker' Kim Kardashian aanvalt. Twee jaar geleden, ook tijdens de Parijse modeweek, veroorzaakte hij commotie door de brunette een duw te geven nadat ze uit de auto was gestapt. Deze keer laat Kardashian het incident niet zomaar passeren. Ze heeft zich volgens de Amerikaanse entertainmentsite E! News al tot de Franse autoriteiten gericht om een klacht in te dienen tegen haar aanrander.Sediuk heeft zich de voorbije jaren al vaak in de media gewerkt door gelijkaardige incidenten. Eerder deze maand viel hij het Amerikaanse topmodel Gigi Hadid aan 'omdat ze geen talent heeft'. Naast modellen kwamen ook acteurs al in aanraking met de man. Will Smith gaf hem een tik op het hoofd omdat de journalist hem probeerde te kussen. In 2014 dook hij onder de jurk van actrice America Ferrera en greep hij naar het kruis van Brad Pitt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER