Het treintje waarin de bezoekers zich verschansten en leeuwin Rani.
Volledig scherm
Het treintje waarin de bezoekers zich verschansten en leeuwin Rani. © Photo News / Planckendael

Planckendael investeert half miljoen euro in veiligere kooien

Dierenpark Planckendael gaat 500.000 euro investeren in de beveiliging van de kooien van gevaarlijke dieren zoals olifanten, mensapen en roofdieren. Het park neemt deze maatregel na de ontsnapping van leeuwin Rani gisteren, die uiteindelijk werd gedood.

90 reacties

  • Cor Vermonden

    6 jaar geleden
    Weyts geeft die handel twintig miljoen oude belgische franken van ons zuur betaald belastinggeld, en wat gaat hij de andere parken toeschuiven.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    ze moeten ook die schuilplaatsen herzien dat die afgesloten kunnen worden , wat een flater van die zoo dat het treintje als vluchtplaats niet kon worden afgesloten , in feite onbegrijpelijk , dus maw het zijn daar amateurs in het kwadraat , hopelijk zullen ze het in de kassa voelen maar ja na een paar weken is het vergeten
  • Philiep Therry

    6 jaar geleden
    Niet te veel schieten jaarlijks worden dierenverzorgers gedood, het zijn wilde beesten he en geen poesjes zoals de huiskat!
  • Lia Schuijt

    6 jaar geleden
    Olmen werd gesloten om niks en hier zijn nog niet eens de goede veiligheidssystemen???? Nu pas investeren in dubbele deuren. Dat is niet verplicht geweest??????
  • jan tobbak

    6 jaar geleden
    sluiten die handel