Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Prinses Astrid krijgt eigen roos die haar naam draagt

RoyaltyPrinses Astrid heeft vandaag, maandag, op het koninklijk paleis in Brussel de nieuwe roos met de naam "Prinses Astrid van België" gedoopt. De roos van de Franse kwekerij "Pépinières et Roseraies Georges Delbard" zal vanaf volgende herfst te koop zijn in tuincentra.

1 reactie

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    onze prinses heeft haar "bloemeke" terug.
  1. “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?
    PREMIUM
    Royalty

    “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”
  2. Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondochter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?
    PREMIUM
    royalty

    Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondoch­ter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?

    Voor het eerst sinds de uitbraak van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een Britse royal Oekraïne bezocht. Hertogin Sophie (59), schoonzus van koning Charles, ontmoette er president Zelensky en stapt zo meer dan ooit naar voren als uithangbord van het Britse koningshuis. Al zorgde de echtgenote van prins Edward in het verleden voor een koninklijk schandaaltje. “Ze noemde de Queen ‘de ouwe’, en toch was Sophie haar favoriete schoondochter.” Een portret van Sophie, ‘de nieuwe Diana’.