Giroud dekte Hernandez' mond af.
Volledig scherm
Giroud dekte Hernandez' mond af. © rv

Franse basisspeler kan het tijdens huldiging niet laten om ons land nog wat te treiteren: "Pour la Belgique..."

WK VoetbalEnkele Rode Duivels waren niet mals voor de Franse nationale ploeg na de Belgische nederlaag in de halve finale op het WK. Thibaut Courtois nam het woord "antivoetbal" in de mond, terwijl aanvoerder Eden Hazard stelde dat hij "liever verliest zoals de Belgen, dan wint zoals de Fransen". En die woorden was Lucas Hernandez, de vaste man op de linksachter bij 'Les Bleus', duidelijk niet vergeten.

330 reacties

  • Dalisz Fara

    6 jaar geleden
    @ Karin Cleymans Oranje heeft een palmares waar jij als RD fan alleen maar van kunt dromen. En weet je wat? ( aangezien jij heel grof bent kan ik dat ook) De Rode Duivels zullen nooit WK of EK worden. Want Frankrijk of Spanje of Portugal of Nederland of Duitsland zullen veel sterker zijn.
  • Dalisz Fara

    6 jaar geleden
    Het is net een kleuterklas hier; maar ZIJ zijn chauvinistisch, en ZIJ spelen laf, en de scheids is omgekocht. Frankrijk heeft een fantastisch elftal en ze zijn de terechte WK. En de RD hebben een terechte derde plaats.
  • Dalisz Fara

    6 jaar geleden
    Wie kaatst kan de bal verwachten. Frankrijk oppermachtig en terecht wereld kampioen
  • daniel moniez

    6 jaar geleden
    voetbal is èèn gokspel,de belgen deden zeer goed, en opeens slechte opstelling,ect,belgie mocht nie winnen !!! allee t's ne spel,brood en vlees,ect,kweekt ge nie met voetbal,
  • Kceetje Cleymans

    6 jaar geleden
    Hoe grof die Fransen ook zijn, oranje zal ik het altijd minder gunnen