De 12-jarige Merel De Prins kwam bijna drie jaar geleden om het leven na een aanrijding met vluchtmisdrijf in Vilvoorde.
Volledig scherm
De 12-jarige Merel De Prins kwam bijna drie jaar geleden om het leven na een aanrijding met vluchtmisdrijf in Vilvoorde. © VTM NIEUWS, RV

Moeder doodgereden Merel De Prins stapt in politiek: "Ik doe dit voor álle verkeersslachtoffers"

Peggy Muyldermans, de moeder van Merel De Prins, komt in Zemst op voor de CD&V voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Peggy’s dochter Merel werd in 2015 doodgereden op de fiets. Daarom wil Peggy gevaarlijke verkeerspunten veiliger maken.

24 reacties

  • Oisin Macdara

    6 jaar geleden
    De CD&V is juist de "verdeel & heers" partij die iedere godsdienst verdedigt, als die godsdienst de mensen maar onder de dum houd en tegen mekaar opzet.
  • Tom Hermans

    6 jaar geleden
    Iemand die iets positief doet. Bravo.
  • Leen Demeyer

    6 jaar geleden
    Veel sterkte en succes mevrouw. U doet aan zingeving.
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    CD&V is de oorzaak van het wanbeleid op justitie....geloof geen biet van dit verhaal! Want dan ga je niet bij die partij.
  • Anneliese Simoens

    6 jaar geleden
    Hoe hardvochtig kan je zijn...Ze probeert tenminste, ondanks het verschrikelijkste dat haar overkwam - je dochter verliezen - iets positief te doen en haar constructief in te zetten. Prijs de moed van die vrouw ! wat maakt het nu uit welke partij t is, komaan zeg