Links: het schijnbaar perfecte gezin. Rechts: Chris Watts terwijl hij op tv verklaart dat ze zo snel mogelijk moeten terugkeren.
Volledig scherm
Links: het schijnbaar perfecte gezin. Rechts: Chris Watts terwijl hij op tv verklaart dat ze zo snel mogelijk moeten terugkeren. © Instagram/YouTube

"Shanann, Bella, Celeste, kom terug alstublieft." Enkele uren later geeft Amerikaan toe dat hij zijn vrouw en twee dochters vermoord heeft

MoordSpoorloos verdwenen waren ze, zijn vrouw Shanann en zijn dochters Bella en Celeste. Op tv deed Chris Watts gisteren een emotionele oproep opdat ze zouden terugkeren. Enkele uren later gaf hij echter toe dat hij hen zelf vermoord had. De Amerikaan uit Frederick (Colorado) gaf aanwijzingen, waardoor de speurders de drie lichamen konden terugvinden.

21 reacties

  • Theofiel Jancken

    6 jaar geleden
    Je ziet dat je niet aan iemand kan zien wanneer de stoppen compleet doorslaan ... wat is hier gebeurd om hem er toe te drijven dit te doen, onbegrijpelijk. Is dit een seriemoord ? Of niet ? In elk geval een grote gruwel...
  • Kris Eelen

    6 jaar geleden
    je bent al abnormaal dat je je vrouw vermoord maar dat je je kinderen van het leven beneemt, daar kan ik met mijn verstand niet bij!
  • marc verhaert

    6 jaar geleden
    Hopelijk de doodstraf voor dat monster !
  • Danielle Scherrens

    6 jaar geleden
    Je zou het hem niet aangeven als je hem ziet. Maar hoe kan je nu een zwangere vrouw en twee beeldmooi meisjes, je eigen vlees en bloed dan nog vermoorden? Ik kan daar met mijn verstand niet bij. Dat hij nu maar lenslang boet voor wat hij gedaan heeft.
  • Lieve Vandamme

    6 jaar geleden
    Hoe dramatisch!! Een zwangere mama en haar twee dochtertjes vermoord door de egoistische echtgenoot-vader. Waarom het leven van je gezin verwoesten? Had beter zich zelf voor de kop geschoten!!!