Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Walter Grootaers: "De N-VA is geen meerwaarde voor Vlaanderen"

ShowbizzWie in oktober in Lier gaat stemmen, zal daar net zoals de afgelopen 24 jaar Walter Grootaers op de lijst van Open Vld zien staan. Hij heeft al heel wat meegemaakt in het politieke landschap en durft ook een voorspelling te doen. "Geef het nog een paar jaar en de ballon van N-VA zal zichzelf doorprikken."

356 reacties

  • boudewijn segers

    6 jaar geleden
    Owee de kleine gepensionneerden uit de prive !!!
  • Roland Vanlerberghe

    6 jaar geleden
    Vanwaar die plotselinge aversie voor de NVA? Toch duidelijk, beiden bedienen ze dezelfde kiezers, nu met de verkiezingen in aantocht blijkt dat het net twee verkopers zijn die een volledig identiek product aanbieden aan een identieke prijs, dienstbetoon aan het "betere" volk, dus gaan ze elkaar nu even zwart maken waar het maar kan.
  • marcel mampaey

    6 jaar geleden
    dat de kiezer ovld weg stemt en voor een andere partij kiest dat heet democratie slechte verliezer.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Valentino Fabionara, Walter is een schone schijn en lucht verkoper met enkel euro tekens in de ogen, zoals veel politici. Ze zullen zelf geen cent inleveren en ze hebben zich goed toe bedeeld tijdens de Paars Groene legering, alles verkocht aan degene die hen het best bediende . Hun riante vergoedingen na 20 jaar politiek, Leuke Stevaert zorgde voor de postjes en Verhofstadt en De Gucht hun kasteeltje en Daems raakte zijn schilderijen kwijt en wij onze energie, luchthaven en overheidsgebouwen.
  • Eric Urkens

    6 jaar geleden
    Ik loop niet hoog op met NVA maar de meerwaarde van publiek bekende personages in de politieke wereld is al meermaals bewezen, totaal nihil dus. Hetzelfde geldt voor de kïnderen van bekende politici.