Staf en Mathias Coppens.
Volledig scherm
Staf en Mathias Coppens. © VTM

Staf en Mathias Coppens schoppen het in 2 maanden tijd tot onderbroekenmodel (en het resultaat mag er wezen)

TVHet zesde seizoen van 'Het Lichaam van Coppens' start met een grondige renovatie. Niet van het programma, maar wél van het lichaam van Coppens zelf: het lijf van Staf en Mathias. De broers vroegen zich deze zomer af of ze zo veel spieren en een sixpack kunnen kweken om onderbroekenmodel te worden. 

76 reacties

  • Gerrit De Kesel

    6 jaar geleden
    Programma’s zoals ‘Het lichaam van Coppens’, ‘Wauters en Waes’ e.d. draaien puur om narcisme: ‘kijk ne keer wat wij doen, wat wij kunnen’ en dat is alles.... egotripperij.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Moet vtm met zulke flauwe zever scoren.
  • Bert Camps

    6 jaar geleden
    Niks fotoshop of anabolics hoor, foto’s zijn genomen met de nodige belichting, olie, bruinkleurtje en net na een sessie musclepumping, dus dit is perfect mogelijk door een streng 70% dieet en 30 % trainen. Doe ze kleren aan en iedereen denkt dat ze een ziekte hebben, dat is de tol die je betaalt van het afvallen en droog trainen. Je wordt er niet vrolijk van maar hebt wel een sixpack onder je shirt.
  • adriaan bovyn

    6 jaar geleden
    Staf had zijn metamorfose 10 jaar geleden al. Met jojo-effect is dit resultaat op 2 maand zeker haalbaar. Zijn benen en lijf zijn voor mij goed in proportie. Wat met een periode training clean haalbaar is heeft Tom Waes al eens bewezen. En voor degene die geen "tijd" hebben om te trainen: zeg eens ja tegen het leven ipv tegen jullie zo beminde werk :-)
  • willem van dessel

    6 jaar geleden
    Van Dessel . Welke politieker duwde ze weeral binnen zoals tientallen anderen ?