Stallone Limbombe lacht zijn tanden bloot.
Volledig scherm
Stallone Limbombe lacht zijn tanden bloot. © BELGA

"Toen Limbombe toekwam bij Gent vond ik hem een 'rare kwiet', maar het is een zalige gast"

0 reacties

  1. De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen”
    VISTA!

    De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetbal­lend vermogen”

    Anderlecht begon na een reeks van 13 op 15 vol goede moed aan de play-offs, maar in de Genkse Luminus Arena volgde al op speeldag één een ontnuchtering (3-0). “Het luidde dat het bij Anderlecht veel beter ging na de winterstop. Maar je moet eens kijken tegen wie ze allemaal speelden, hé”, aldus VTM-analist Gilles De Bilde in VISTA!. “Dat is geen referentie geweest. Je moet rekenen op Verschaeren, een jongen van 17 jaar - op zijn creativiteit en op zijn impulsen. En je moet rekenen op de onvoorspelbaarheid van Bolasie. Dat zijn de enige twee. Daarachter zit het grote niets op dit moment. Dit heb ik nooit gezien. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen.”
  1. De Condé  blijft ondanks zes punten bonus realistisch: “Er kan nog heel veel gebeuren, ook in emoties”
    VISTA!

    De Condé blijft ondanks zes punten bonus realis­tisch: “Er kan nog heel veel gebeuren, ook in emoties”

    Ondanks een voorsprong van zes punten op eerste achtervolger Club Brugge blijft Dimitri de Condé nuchter. “Na de wedstrijd op Standard heb ik voor de eerste keer gezegd -en nogmaals: da’s totaal niet om arrogant te zijn- dat wij de titel wel zouden verdienen”, aldus de technisch directeur van Genk in VISTA!. “Of we die uiteindelijk gaan halen, dat weten we niet. Het zijn nog vijf wedstrijden, er kan nog heel veel gebeuren. Ook in emoties, maar we hebben die emoties wel goed onder controle gehad het hele seizoen.”
  2. Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”
    VISTA!

    Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”

    Speelt Racing Genk kapitein Alejandro Pozuelo alsnog kwijt? Het heeft er veel van weg. De 27-jarige Spanjaard dreigt met contractbreuk om zijn transfer te versieren. Uiteraard werd over de zaak-Pozuelo ook in VISTA! duchtig gedebatteerd. “Ik denk dat de zaak heel duidelijk is, hé. Pozuelo gaf zijn woord om te blijven – blijkbaar tot in juni. Dan moet hij dat ook doen”, vertelt AA Gent-manager Michel Louwagie. “Ik vind het niet kunnen. De makelaars weten heel goed dat de markt in China open is tot begin maart. Dat weten ze in januari ook.”